En vecka kvar!

Hej!

Nu börjar paniken komma... Insåg nämligen att jag åker om en vecka. Ska man vara precis så är jag t.o.m i Madrid vid den här tiden. Sjukt! Hela hösten har man räknat ned i månader och nu är det dagar. Otroligt!

Idag har jag börjat packa ned i min resväska. Eller alternativa resväska, den bra tog den IQ-befriade lastpersonalen i Chicago sönder.. Hur som helst, det är väldigt intressant om jag lyckas få ned allt i en väska. Om inte får jag väl hyra in en fet människa ifrån Biggest loser som kan komprimera den genom att bara... stå på den :-)

För att berömma mig själv så har jag äntligen fått tummen ur bakhålet och beställt försäkring till min Tanzania-resa idag. Hoppas bara att jag slipper få glädje av den.

Ha det fint och dröm om mig!

/ Oskar

Hej!

Detta är min reseblogg där ni kommer att kunna läsa om mitt äventyr i Colombia mellan den 4 jan - 7 feb.

I huvudsak kommer jag att befinna mig i Bogotá, huvudstaden och det är även där jag adopterades ifrån 1991. Själva syftet med resan är att få en inblick i landet - personerna och kulturen.

Förhoppningsvis kommer min biologiska mamma vilja träffa mig men det vet man ju aldrig så jag har inte större förväntningar på det.

Resan börjar med en mellanlandning i Madrid i 17 h. Ganska tråkigt men man får vad man betalar för :-) Fram till den 21:a januari kommer jag att befinna mig i Bogotá och därefter kommer jag att åka till Cartagena, som är Colombias främsta hamnstad och en gammal kolonialstad. Husen ska vara underbara, vattnet marinblått och solen utstrålar 26-gradig värme. Inte helt fel! Sen åker jag direkt därifrån till Medellín för att träffa två bekanta som jag lärde känna i USA och stannar i tre-fyra dagar innan jag återvänder till huvudstaden.

Den 4:e februari firar mitt barnhem 40 års-jubileum och det ska bli riktigt skoj att få träffa en del ur personalen och andra adopterade ifrån hela världen! Tyvärr använder barnhemmet inte samma lokaler längre.

Nu är det 13 dagar kvar och har väl inte så mycket mer att säga för tillfället!

Peace out,
Oskar
RSS 2.0